marți, 25 noiembrie 2008

finalul

..incepe acum! peste cateva zile voi scapa de imaginea ta! de ochii aia de care nu pot sa scap...de rasul ala care imi umple nevoie de fericire...de chinul de a te avea aproape si a nu te putea atinge...
nu cred ca o sa scap de sentimente totusi. probabil o sa plang mai tare cand o sa iti vad poza...sau cand o sa aud o melodie...probabil o sa sparg tot din camera, o sa imi blestem destinul si o sa ma urasc ca am plecat asa de departe de tine, dar cum altfel? am incercat sa scap de sentiment si sa te pastrez de tine...esec! acuma incerc sa scap de tine si sa pastrez sentimentul...pe care ulterior sa i-l dau celui care il vrea!
totusi povestea trebuia sa se incheie frumos. trebuia sa fiu EU cea care pleaca! cea care te lasa in urma! cea care isi intoarce spatele si porneste in noua lume! trebuia tu sa ramai cu toate amintirile in locul asta si eu sa ma duc sa creez amintiri fara tine! dar...nu! castigi intotdeauna! Pleci inaintea mea! Eu o sa ma chinui sa mai rezist in locurile acestea familiare fara tine! eu o sa iti fac cu mana la plecare, ramanand in frig singura! eu o sa te vad pe tine plecand! nu asa trebuia!
trebuia sa plec eu...nu trebuia sa ma lasi tu...

Niciun comentariu: